STUG VIDEOPRODUCTIES

Stug videoproducties heeft jarenlange ervaring op het gebied van mediaprojectmanagement in de breedste zin van het woord. Wij volgen de ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden in het medialandschap op de voet.

Bij Stug Videoproducties bent u dan ook aan het juiste adres voor advies en realisatie met betrekking tot de inzet en het effect van (nieuwe) mediaprojecten, media-infrastructuren en/of opnamefaciliteiten.


Rien Valk
Programmamaker, cameraman en editor

Als programmamaker visualiseer ik de boodschap van mijn opdrachtgevers.

Opdrachtgevers:
Zorg: Centrum voor Jeugd en Gezin - CJG, Loket Vroeghulp Sport en Bewegen: NISB
Industrie en veiligheid: AKZO Nobel, FrieslandCampina
Milieu: Rijkswaterstaat
Kunst en Cultuur: Enge Buren, Macrander, Akoesticum, audiotour Arnhem

Vooral de communicatie van de mensen in mijn films vind ik belangrijk. Ik streef naar authenticiteit, dat wil zeggen spreken vanuit je verstand én je hart.

rien@stugvideo.nl


STUG WERKPLEKKEN

Dit gebouw herbergt al sinds 1987 verschillende ondernemers en bedrijven. Nu zijn er 7 vaste huurders en diverse flexwerkers. Onze eigen bedrijvigheid vult een vijftal ruimtes en we hebben 4 ruimtes te huur voor een uur, een dagdeel, een dag.

We genieten van de samenwerking, de collegialiteit en de afwisseling. Soms is het rustig en is er tijd voor diepgang. Soms is het druk met alle ruimtes gevuld en is er tijd voor (ondernemers)hectiek. Maar altijd met oog voor zaken, mensen en interactie.


Jobien Wind
Bedrijfsadviseur en ondernemerscoach

Op mijn eigen werkplek spar ik met ondernemers, bereid ik werk voor en houd ik een oog op wat er aan groepen binnenkomt, hoe het gaat met onze vaste huurders. Als ik hier ben, lunch ik ook graag mee. Ik geniet van de bedrijvigheid en het contact.

De Eigen Zaak – waar ik 10 jaar lang eigenaar van ben geweest, is een van onze huurders en een van mijn vaste opdrachtgevers.

Regelmatig ben ik op stap voor mijn andere bedrijf – Thexton Armstrong Wind. Ik ondersteun MKB ondernemers om van hun nachtmerrie weer hun droom te maken.
Thexton Armstrong
LinkedIn